Едва ли скоро хората ще спрат да говорят за The Last

...
Едва ли скоро хората ще спрат да говорят за The Last
Коментари Харесай

Епизодът на The Last Of Us: Последните оцелели, който раздели зрители и критици

Едва ли скоро хората ще спрат да приказват за  " The Last Of Us: Последните оживели " , тъй като сериалът на HBO съумя да притегли вниманието освен на феновете на играта, само че и тези на хубавите сериали.
 The Last Of Us: Последните оживели, Педро Паскал, Бела Рамзи и какво да чакаме от първия епизод на сериала на HBO
Какво да чакаме от " The Last Of Us: Последните оживели " на HBO

Може би най-хубавата екранизация по игра правена в миналото

Епизод три, озаглавен Long, Long Time, който беше излъчен преди няколко дни, провокира истински възторг измежду критиците, които го правят оценка извънредно високо. В епизодът е оценен с цели 97% от критиците.

Очевидно историята на Бил (Ник Оферман) и Франк (Мъри Бартлет) и методът, по който беше разказана, им е допаднал извънредно доста. Не същото обаче е ситуацията при почитателите, които несъмнено можем да кажем, че са раздвоени. В идващите редове ще има леки сюжетни разкрития за епизод три, тъй че всеки, който не го е гледал, може да спре с четенето тук .

Ако критиците обожават видяното, то в обществените мрежи хората не са единомислещи в това дали са очаровани от епизода. Някои поддържат тезата, че епизодът е бил извънредно добър, само че други са откровено разочаровани и даже го окачествяват като най-лошия досега.

Една от аргументите може би е фактът, че фокусът на историята бе върху хомосексуална двойка. Но друга е, че в действителност основателите на  " The Last Of Us: Последните оживели " са трансформирали много съществено историята и съдбата на Бил от играта.

Според Mashable, точно любовната история сред Бил и Франк досега е най-голямото отдалечаване на сериала от играта. Във видео зад кадър Нийл Дръкман, основателят на The Lat of Us, споделя, че точно епизод три е бил е един от първите, които са били разисквани с Крейг Мазин.

Дръкман счита, че в случай че отклоняването от играта прави историята или по-лоша, или я оставя непроменена като заряд, то няма смисъл от сходно нещо. Но в случай че това отклонение е за положително, то той е изцяло склонен. 

Мазин, който преди да създаде  " The Last Of Us: Последните оживели " бе виновен за " Чернобил ", добавя, че в играта, когато Бил се появява на хоризонта той е самичък и единствено се знае, че е имал половинка в лицето на Франк, само че той е мъртъв.

Нови инциденти и битка за оцеляване в 4 епизод на " The Last Of Us: Последните оживели "

Ето какво ни подказва тийзърът

И тъкмо в това Мазин е видял опция да обогатят историята и да я трансформират за положително. Питър Хоар ( " Греховно " ), който е режисирал трети епизод, пък споделя, че е желал персонажите в последните подиуми да не са прекомерно прочувствено от протичащото се, тъй като по този метод оставят цялата страст за феновете.

Но още веднъж връщайки се на рейтингите, ще забележим, че в, където оценките се дават най-вече от феновете, трети епизод е най-ниско оцененият до момента от сериала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР